БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150лв.

Биволско сирене

биволско сирене

По традиция, сиренето има почти постоянно присъствие на трапезата не само на нас, българите, но в много страни по света. У нас, на почит наред с кравето сирене са и сирена от козе, краве и биволско мляко. Това са най-широко и дълго отглежданите млекодайни животни по нашите географски ширини и съответно в производството на сирена от тяхното мляко има дълговечни традиции. Сред тях, много интересно като вкусови качества и достойно да бъде чест гост на масата на всяко семейство и в постоянното меню на изкусителни специалитети в заведенията за хранене, е биволското сирене. То е по-кремообразно, с богата текстура и вкус, които му отреждат място сред ценните български вкусове, заслужаващи световна популярност.

когато си добре дошъл във всеки български дом

Традицията за производство на биволско сирене, трябва да бъде съхранена за поколенията. Всеки продукт с изконен отличителен български вкус, следва да бъде обгрижен и запазен. Мисията подкрепя и екипът на нашата мандра Сигмен. Занаятчийското ни производство предлага биволско сирене, създадено по автентична оригинална рецепта. В състава ѝ влизат единствено сурово биволско мляко, закваска, мая и сол. Зреенето е около 45 дни, за получаване на натурален и вкусен продукт, достоен за всички почитатели на добрата храна. Любимите салати, запеканки, печива имат още по-богат вкус с добавка на биволско сирене. Затова, следващия път, когато дойде ред за пазаруване на млечни продукти, добавете и този деликатес в списъка с покупки. Вкусовите му качества ще спечелят за негови верни почитатели.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
  • Изчерпано
  • Shipping
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping