Сирене от овче мляко
Сирене от овче мляко
Сиренето от овче мляко има богат и плътен вкус. Приготвя се от векове и е любим продукт не само в България, но и отвъд граница. Вкусът му у нас, както и на другите видове сирена, е специфичен и различен. Производството му изисква внимателно придържане към традиционната рецепта, за получаване на винаги качествен и вкусен продукт.
отличителен вкус за всяка трапеза
Овче сирене Сигмен се произвежда в нашата едноименна мандра по утвърден стандарт. В състава му присъстват единствено сурово овче мляко, закваска, мая и сол. Тайната на отличните му вкусови качества, е не само в рецептата и ръчното занаятчийско производство, но и в зреенето. В тенекиите то престоява около 60 дни, за да разгърне вкуса си и да се превърне в истински деликатес.
Направата му отговаря нашият сплотен малък екип опитни майстори, които се грижат всяка партида сирене от овче мляко да има абсолютно съвършен вкус. Отдадени на мисията си да предоставят винаги отличен продукт за вашата трапеза, те не допускат никакви компромиси при работата си и спазват винаги прецизно рецептата и технологичните процеси – и добавят щипка любов.
Като плънка за вкусна ароматна баничка, в гювече, с любима закуска като мекички, към сос за паста или пък в любима салата, нашето овче сирене Сигмен кани да предложите на сетивата си едно вкусно кулинарно пътешествие. Предлага се както в във вакуум опаковка от около 550 грама, така и в тенекии от 4 килограма. Открийте вкуса на традицията със сирене от овче мляко Сигмен!